Εγγύηση Dell Next Business Day. Πελάτης μας γράφει για την εμπειρία του.

Dell Next Business Day – Mail από πελάτη μας.

Dell next Business day support

Ο πελάτης μας Κος Κώστας Κ. προμηθεύτηκε από την εταιρεία μας ένα υπολογιστή Dell Inspiron 17 ( 5748 ).

Στους δύο μήνες περίπου που  λειτουργούσε παρατήρησε είδωλα στην οθόνη. Αμέσως μας τηλεφώνησε για να τον ενημερώσουμε για τον τρόπο που η Dell διαχειρίζεται τις βλάβες υπολογιστών στην Ελλάδα. Ο υπολογιστής είχε εγγύηση 2 χρόνια με εξυπηρέτηση την επόμενη εργάσιμη στον χώρου του πελάτη.

Πελάτης : καλημέρα σας, έχω έναν υπολογιστή στον οποίο βλέπω κάποια είδωλα στην οθόνη και θα ήθελα να μάθω τί μπορώ να κάνω.

Τεχνικός : καλημέρα σας, σας παρακαλώ μπορείτε να μου δώσετε το service tag ( σειριακός αριθμός ) του μηχανήματος?

Πελάτης : Βεβαίως είναι ο χχχχχχχχχχ

Τεχνικός : Πολύ ωραία έχετε ένα υπολογιστή Dell Inspiron 17 ( 5748 ) με i7 επεξεργαστή κτλ . Θα πρέπει να τρέξουμε κάποια διαγνωστικά ώστε να δούμε μήπως υπάρχει και κάποιο άλλο πρόβλημα.

Στην συνέχεια αφού έγινε ένας έλεγχος μέσω ειδικών προγραμμάτων παρατηρήθηκε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Έτσι ο τεχνικός με ενημέρωσε πως αύριο θα έρθει μηχανικός στον χώρο που επιθυμώ για την αλλαγή της οθόνης. Επίσης μου είπε ότι θα με πάρει ο μηχανικός το πρωί τηλέφωνο για να μου δώσει την ακριβή ώρα που θα περάσει.

Την επόμενη ημέρα ήρθε ο τεχνικός στο γραφείο που δουλεύω ( δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι σπίτι.  Μέσα σε 20 λεπτά μπροστά μου άλλαξε την οθόνη και αφού τον ευχαρίστησα έφυγε και γύρισα και εγώ στην δουλειά μου.

Η εμπειρία μου από τον τρόπο κάλυψης της εγγύησης με άφησε άφωνο. Είχα ακούσει ότι η εγγύηση Dell Next Business Day είναι εξαιρετική αλλά ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα εξυπηρετηθώ τόσο άμεσα και υπεύθυνα.

Γενικά πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να επισκευάζεται ο υπολογιστής στον χώρο σου για πολλούς λόγους και κυρίως ότι βλέπεις ποιός τον επισκευάζει και να είσαι σίγουρος για τα προσωπικά δεδομένα που έχεις σε αυτόν.

Ήθελα πολύ να σας γράψω για αυτή μου την εμπειρία και θα τους προτείνω από εδώ και πέρα σε όλους. Γνώριζα για τα καινοτόμα προϊόντα της καθώς και την ποιότητα αλλά η εγγύηση Dell Next Business Day είναι το κάτι άλλο .

Ευχαριστώ

Κώστας Κ.

Sharing is caring!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Designed & Developed by Longtail Interactive